Pyszna i zdrowa surówka nawet w zimie.
Składniki:
ogórek szklarniowy długi
2 pomidory
4 liście kapusty pekińskiej
1/2 pęczka szczypiorku
sól, pieprz
olej rzepakowy
Przygotowanie:
Ogórka myję i bez obierania skórki kroję na ćwiartki. tak samo jak i pomidora.
Szczypiorek siekam.
Kapustę drobno szatkuję.
Warzywa mieszam razem, doprawiam solą i pieprzem i oblewam olejem rzepakowym.
Smacznego :)
Składniki:
ogórek szklarniowy długi
2 pomidory
4 liście kapusty pekińskiej
1/2 pęczka szczypiorku
sól, pieprz
olej rzepakowy
Przygotowanie:
Ogórka myję i bez obierania skórki kroję na ćwiartki. tak samo jak i pomidora.
Szczypiorek siekam.
Kapustę drobno szatkuję.
Warzywa mieszam razem, doprawiam solą i pieprzem i oblewam olejem rzepakowym.
Smacznego :)
Komentarze
Prześlij komentarz